Obvestila

BREZPLAČNO SVETOVANJE O PRAVILNI NEGI KOŽE V LEKARNI KRŠKO

Trendi v kozmetični industriji se zelo hitro spreminjajo, novi izdelki pa praktično na tedenski ravni prihajajo na police lekarn in drogerij. Tako hiter razvoj in velike marketinške obljube lahko marsikoga zmedejo. Zato je pravi izziv, da v vsej poplavi informacij najdemo prave izdelke za nego svoje kože.

Temelj dobre nege kože je razumevanje posameznih korakov, kot so čiščenje, vlaženje, krepitev bariere in pa zaščita pred UV sevanjem.

Svetovanje v naši lekarni temelji na združevanju različnih strokovnih znanj, ki vključujejo poznavanje zgradbe in delovanja kože, različnih kožnih težav ter posebnosti kože v različnih življenjskih obdobjih. Za ustrezno svetovanje je pomembno tudi poznavanje sestavin in lastnosti kozmetičnih izdelkov, ki so na voljo na trgu.

Če imate težave s kožo ali vas zanima kateri izdelki, bi bili primerni za vašo kožo, se lahko naročite na individualen posvet v lekarni.

Kaj so prednosti svetovanja o negi kože?

Da lahko vzpostavimo ustrezno nego in najdemo prave izdelke za svoj tip kože, moramo najprej spoznati svojo kožo in ugotoviti kakšna je problematika.

Zelo pomembna točka svetovanja je tudi pregled vaše dosedanje nege kože. Na podlagi izvajanja posameznih korakov in izbire izdelkov lahko pogledamo, kaj ste počeli prav in kaj narobe. To pa predstavlja temelj, da lahko najdemo ustrezne izdelke za nego vaše kože.

Kako se naročiti na svetovanje?

O negi kože svetuje naša sodelavka in makeup artistka Tjaša Fartek v živo v lekarni na dogovorjen datum in uro. Posvet obsega natančen pregled in oceno stanja vaše kože, morebitnih težav s kožo ter pregled vaših trenutnih izdelkov. Da lahko naredimo čim bolj personaliziran plan pa je priporočljivo, da s sabo prinesete seznam izdelkov, ki jih že uporabljate.

Za določitev termina pokličite 07 488 10 95, pišite na jz.lekarna.krsko@siol.net ali se oglasite v lekarni Krško.

Svetovanje je brezplačno, nakup izdelkov v lekarni ni obvezen.

Skin-Center-of-South-Miami-Facials-and-Skin-Care